FIGYELEM

1. A Sztár fM emlékrádió nem kereskedelmi rádió, ebből kifolyólag a rádióban nincs reklám, ahogy a (Sztár fM-en sem volt), s mivel nincs reklám, igy -ebből származó- bevétele sincs a rádiónak!

2. A Sztár fM emlékrádió nem kiván egyik mádiának sem a konkurenciája lenni, nem célja a hallgatottsági lista legelejére törni.

3. A Sztár fM emlékrádió egy civil kezdeményezés, amely arra hivatott, hogy emlkéket állitson az eredeti Sztár fM rádiónak. A rádióban a Sztár fM néhány lementett spotja hallható a számok között. A Sztár fM emlékrádió nem visszaélni kiván eme spotokkal, és eme spotokat felhasználva bármiféle babérokat aratni, hanem eme spotok segitségével a virtuális éterben visszaadni azt a feeling-et, amit maga a Sztár fM hagyott maga mögött 2011-ben, amikor elhallgatott.

4. A Sztár fM emlékrádió csak olyan dalokat játszik, amik Google, torrent, SDC/BCDC, YT, Soundcloud stb. által bárki számára bármikor elérhetőek.

5. A Sztár fM emlékrádió repertoárja (követve a Sztár fM stilusát) nem a napjaink legfrissebb zenéit játsza, hanem pont ellenkezőleg, azon felvételeket, amik a többi rádiókban már talán a polcon porosodnak. A repertoár összességében az 50-es, 60-as, 70-es, 80-as, és 90-es évek zenéi az ezredfordulóval bezárólag.
A Sztár fM emlékrádió valóban előszed olyan felvételeket, amik a többi rádiókban talán soha nem mentek!